Måndag

Har idag ägnat min lediga tid åt ett besök på Gårdas Textil i Göteborg och funnit min blivande balklännings tyger. Den kommer bli så vacker.
Har även hämtat min mobiltelefon som jag naturligtvis glömde hemma hos Moa i söndags, ja ja sånt händer. Nu sitter jag här och surar över IFK Göteborgs dåliga spel i matchen mot Helsingborg, surt. Snart skall jag se någon förhoppningsvis bra film, jag orkar inte ta tag i något seriöst och viktigt idag, det kan allt vänta tills imorgon. Då orkar jag vara duktig.

Torsdag

Idag har jag ägnat min dag åt att stressa upp mig, antagligen mer än nödvändigt. För i morgon har jag två redovisningar och ett tal, snacka om välplanerat. Inte. Jag måste erkänna att jag är otroligt nervös över talet jag ska hålla som jag inte riktigt än har lärt mig ordentligt. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag fortsätta att ägna mig åt studierna och förhoppningsvis få en lugn morgondag.

Tisdag

Den här Tisdagen började med att jag mådde illa och kände mig febrig. Hurra. Så jag ringde och sjukanmälde mig. Dock var det inte utan samvetskval då jag har varit borta lite för mycket enligt mig. Halva förra veckan var jag i Finland och nu är jag smått sjuk. Buh, men sånt är livet ibland. Skall dock försöka ta mig till skolan imorgon, mest för att inte missa konfirmationen och kören.

Sometimes you wish you had the strength,
to let go of things that is no longer yours to carry.

3G

Helgen har mestadels spenderats i Alingsås missionskyrka där 3G konferensen har hållits i år. Enormt bra möten med mycket glädje, gemenskap och Gud, samt grymma konserter sammanfattar den här fantastiska helgen. Nu taggar jag vår och längtar till Nyhem!

Helg!

Efter att ha vaknat med kolik på lördagsmorgonen trodde jag att min resa till Helsingborg skulle gå upp i rök, men min mage ändrade sig efter ett visst antal timmar och lite vatten, som tur var för den. Jag tog första bästa buss ner och helgen blev lika lyckad, om inte mer, än jag hade förväntat mig.

Fredag

Just nu är jag i skolan och väntar på att ha Svenska C med Hitler och ett naturkunskapsprov. Hurra! Jag sprudlar av glädje. Inte. Dock har jag något underbart att se framemot i eftermiddag då jag ska träffa min cupe cake. Vi ska träffas en stund idag med tanke på att jag ska till Helsingborg på lördag! Ema är min bebis och hon är bäst.

Torsdag

Jag vaknade och kände mig fullständigt utmattad och bestämde mig för att det inte var nödvändigt att gå till skolan för två lektioner och vara idiotiskt trött. Så nu ska jag ägna dagen åt mycket vila och naturkunskap. Jag skall även försöka få få städat lite här hemma om jag hinner.

Lättnad

Ja, rubriken sammanfattar mina känslor just nu. Äntligen är jag officiellt färdig med min filosofi kurs, jag var lite efter med en hemtentamen som jag äntligen lyckats få klar. Nu ska jag ta tillfället i akt att kunna lägga mig tidigt och sova. Nattipuss

Tisdag.

Dagen har varit helt okej trots vår tre timmars rast. Jerker var en ängel och vi kunde gå hem och jobba med våra arbeten i internationella relationer. Jag har dock filosofi och naturkunskap jag måste studera, här får man prioritera. Jag skall även hinna med att skriva en CV innan veckan är slut. Dags att söka sommarjobb. Nu åter till studierna.

slask, svullen armbåge och htc

Rubriken sammanfattar början på denna vecka utomordentligt. Vädret som alla säkert har märkt är vidrigt. Just när det äntligen började töa bort slog det om och började snöa igen. Super. Inte undra på detta så ramlade jag ner för halva trappan när jag skulle gå ner med tvätten och slog i min armbåge rejält, som nu är lindad. Som tur är har jag iaf något att glädja mig åt, min htc som jag hämtade i fredags. Nu ska jag ägna mig åt studier, sömn och en och annan Michael Jackson video.

RSS 2.0